Referenssejä ja yhteistyökumppaneita

Olemme tehneet töitä monien eri tahojen kanssa menneiden vuosien varrella. Olemme aina kysyneet aktiivisesti toiminnastamme myös palautetta, ja tähän sivulle olemme koonneet muutamia otteita saamastamme palautteesta. Kuten palautteista voi lukea, tekemämme työt ovat vaihdelleet erittäin laajalla skaalalla, ja lisäksi olemme tehneet projekteja ja pieniä töitä hyvin erilaisten kumppaneiden kanssa. Ei ole mitään syytä olettaa, ettet sinä mahtuisi mukaan iloisten ja tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon.

Pitäjänmäen seurakunta, Jari Mäkinen

Teemme täällä Pitäjänmäen seurakunnassa teemme paljon kansainvälistä yhteistyötä kehitysapuun ja lähetystyö liittyen. Meillä on useita yhteistyökumppaneita eri puolilla maailmaa, kuten esimerkiksi Sambiassa, Keniassa, Mosambikissa ja lisäksi myös Väli-Amerikan maissa kuten Hondurasissa ja Nicaraguassa.

Meillä täällä Pitäjänmäessä ei ole valitettavasti tarpeeksi kielitaitoisia ihmisiä, jotta voisimme hoitaa kommunikaation sujuvasti kaikkiin näihin maihin. Jouduimme etsimään hyvää kumppania tulkkaustarpeisiimme pitkän ajan, kunnes vihdoin löysimme Glossaryn ammattitaitoisen väen. On ollut upeaa, kun olemme vihdoin saaneet toimivat ja luotettavan yhteyden kaikkiin näihin upeisiin ihmisiin, jotka tekevät kanssamme arvokasta työtä humanitäärisyyden saralla.

Käytämme Glossaryn palveluita niin kirjeiden, sähköpostien kuin puheluittenkin tulkkauksessa. Me olemme yhteydessä näihin kumppaneihin useita kertoja viikossa, joten tarvitsemme tulkkaukseen apua hyvin säännöllisin väliajoin. Glossarystä olemme aina saaneet asiantuntevaa palvelua ja mitä tärkeintä, he ovat olleet aina tarpeen vaatiessa saatavilla, jopa hyvinkin lyhyillä varoitusajoilla.
Heihin on aina voinut myös luottaa arkaluontoistenkin viestin ja puheluiden kohdalla, ja saamamme palvelu on ollut korkealuokkaista sekä hienotunteista. Voimme huoletta suositella Glossaryn palveluita muillekin vastaaville tahoille.

Minna Joensuu, Eastern Happiness

Eastern Happiness on yritys, joka on erikoistunut saattamaan erilaisia pariskuntia yhteen. Suurin osa miespuolisista asiakkaistamme on Suomesta ja vastapuolen edustajat taas joko Venäjältä, Thaimaasta tai Laosista.

Toimintamme on täysin vapaaehtoista puolin ja toisin, eikä siihen kuulu mitään hämärää. Päinvastoin – olemme olleet mukana tekemässä maailmaan lisää onnea ja iloa, ja asiakkaamme ovat yleensä kokeneet saaneensa elämäänsä paljon positiivista kumppanin löydettyään.
Luonnollisesti tarjoamamme palvelut edellyttävät paljon tulkkaustyötä, sillä vain harvoissa tapauksissa esimerkiksi suomalainen mies osaa thain kieltä. Myös englannin taito on molemmilla osapuolilla usein hakusessa, varsinkin laosilaisilla naisilla.

Yritykseemme kuuluu työntekijöitä, jotka hallitsevat näitä kieliä. Tarvitsemme kuitenkin lisäksi myös tulkkausapua, sillä kontaktien määrä on todella suuri, ja emme mitenkään pysty itse hallitsemaan kaikkea työn määrää ja kääntämään henkilökohtaisesti kaikkien asiakkaidemme viestejä. Onneksi löysimme yhteistyökumppaniksemme Glossaryn, joka hoitanut nämä pienet kirje- ja puhelinkäännökset todella nopealla aikataululla sekä ammattitaidolla. Me arvostamme tietenkin myös hienotunteisuutta sekä ehdotonta luotettavuutta, ja sitäkin on Glossarylta aina löytynyt. Olemmeki olleet saamaamme palveluun erittäin tyytyväisiä, ja tulemme takuulla käyttämään Glossaryn palveluita jatkossakin.

Mikko Jalmari

Teemme kasinoalan töitä laidasta laitaan, ja monet yhteistyökumppaneistamme sekä asiakkaistamme ovat ulkomaalaisia. Haluamme taata laadukkaan asiakaspalvelun jokaiselle asiakkallemme, joten olemme valmiit panostamaan myös tulkkauspalveluihin. Mikään ei anna firmasta huonompaa kuvaa, kuin ilmaisella käännöskoneella tehty käsittämätön ja sekava viesti, josta ei pahimmassa tapauksessa edes välity koko viestin tavoitteena ollut ajatus. Bisnesta ei vain tehdä tuolla tavoin.

Olemmekin koko uramme ajan käyttäneet vain ja ainoastaan laadukkaita käännöspalveluita. Meillä on paljon nettisivustoja, jotka käännätämme aina Glossaryn asiantuntevilla ammattilaisilla. Oli kyse kielestä kuin kielestä, olemme saaneet tilauksemme aina ajoissa. Lisäksi asiakkailta ja ei ole tullut minkäänlaista huonoa palautetta sivujen kieliasusta, joten asia lienee mitä ilmeisimmin hyvällä tolalla. Voimme suositella Glossarya kevein mielin kaikille käännöspalveluja tarvitseville.