Tarjoamamme palvelut

Tarjoamme palveluita erittäin laajalla skaalalla, ja hallitsemiemme kielten kirjo on hyvin laaja. Esittelemme alla muutamia tyyppejä tarjoamistamme käännöspalveluista. Muista kuitenkin, että jos et löydä alla mainituista palveluista juuri sinun tarvitsemaasi palvelutyyppiä, me todennäköisesti voimme kuitenkin auttaa sinua. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro tarpeesi – me voimme mitä suurimmalla todennäköisyydellä auttaa sinua löytämään ratkaisun pulmaasi.

Yrityksille tarjoamiamme käännöspalveluita

Meidän kielen ja kääntämisen ammattilaisemme kääntävät taidokkaasti ja virheettömästi teksti käytännössä mille tahansa kielelle. Usein kääntämistämme teksteistä toimivat esimerkkeinä muun muassa erilaiset tekniset käyttöohjeet, lehdistötiedotteet, vuosikertomukset, kotisivujen tekstit, ohjelmistoprojektit, mainostekstit, yritysten väliset sähköpostit sekä muut, esimerkiksi kaupan valmisteluun tai siihen liittyvien toimenpiteisiin käytettävät tekstit.

Tarjoamme palveluitamme sekä suurille että pienille yrityksille. Meillä on paljon kokemusta toimimisesta monikansallisten pörssiyhtiöiden kanssa, joten tiedämme käännöstöiden kiemurat sekä tavan, jolla pörssiyhtiöissä tulee kommunikoida.

Tuotamme myös mielellämme materiaalia pienille yrityksille. Jos esimerkiksi valmistelet oman yrityksesi ulkomaiden valtausta, olemme ilolla mukana valmistelemassa tätä projektia ja annamme asiantuntemuksemme käyttöösi ensimmäisiä ulkomaan markkinointiin tarkoitettuja materiaaleja luodessasi.

Olemme tehneet paljon käännöksiä myös julkisen sektorin toimijoille, kuten kunnille ja seurakunnille – niin buddhalaisille, kristityille kuin islamilaisillekin. Me emme ikinä valkoi asiakkaitamme tai ota mitään kantaa kääntämäämme materiaaliin. Olemme vain ja ainoastaan ammattimainen käännöstoimisto, jonka tarkoituksena on auttaa ihmisiä kääntämään haluamansa materiaalit.

Tee yhteistyösopimus ja hoida käännökset verkkopalvelussamme

Jos sinulla on suurehko yritys, joka tarvitsee säännöllisiä käännöspalveluita, kannattaa sinun luoda kanssamme yhteistyösopimus. Se antaa sinulle ja kaikille nimeämillesi kumppaneille pääsyn verkossa sijaitsevaan, reaaliaikaiseen verkkopalveluumme. Voit lähettää käännettävät tekstisi suoraan tätä kautta, ja saat käännökset takaisin omaan palveluusi niin pian kuin mahdollista.
Ennen palvelun aloittamista käymme kanssasi läpi, kuinka paljon tarvitset käännöspalveluita ja mikä on yleensä tarvitsemasi käännösaika. Näiden ehtojen perusteella teemme kanssasi sopimuksen, johon määrittelemme käännösten summittaisen kuukausimäärän sekä hinnan, minkä perusteella laskutamme sinua. Hintaan tulevat vaikuttamaan sekä käännökseen vaadittu aika sekä käännettävän tekstin laatu ja vaikeustaso.

Kun syötät tekstin järjestelmään, se laskee heti lähettämäsi kokonaisuuden sisältämän sanamäärän. Tämä sanamäärä tulee määrittelemään tekstin hinnan, ja se päivitetään saman tien reaaliaikaisesti omaan käyttöliittymääsi. Näet siis tällä tavoin koko ajan, minkä verran käännöksiä yrityksesi on tehnyt, ja mikä kokonaislaskun summa tulee olemaan. Laskutamme sinua halutessasi kuukausittain tai vaikkapa viikoittain, jos laskutettavia töitä on paljon ja säännöllisesti.

Puhelintulkkaus ja muu henkilökohtainen tulkkauspalvelu

Jos tarvitset apua puhelintulkkauksessa, olemme käytettävissäsi erittäin monen kielen osalta. Puhelintulkkaus on kätevä ja usein myös ympäristöystävällinen tapa hoitaa tulkkaus. Jos tulkki on sinun kanssasi samassa tilassa, voitte suorittaa tulkkauksen simultaanisesti kaiutinpuhelimen avulla. Jos ihmiset ovat eri tiloissa, on tarpeen järjestää konferenssipuhelinyhteys. Tällaisessa tapauksessa tulkki tulee istumaan huoneessa, jossa kukaan muu ei pääse kuulemaan käytävää puhelua. Sinun ei siis tarvitse huolehtia yksityisyysasioista puhelintulkkauksessakaan, vaan olemme aina hienotunteisia ja täysin luottamuksesi arvoisia.

Puhelintulkkauksessa on monia etuja verrattuna siihen, että tulkki tulisi paikan päälle hoitamaan asian henkilökohtaisesti. Ensinnäkin tulet säästämään suuriakin matkakustannuksia, ja lisäksi saat tällä tavoin tulkkauksen hankittua hyvinkin nopealla varoitusajalla. Puhelintulkkauksen avulla on myös helpompi saada ulottuvillesi harvinaisen kielen taitaja, koska näistä ihmisistä on usein pulaa.
Tarvittaessa puhelintulkkaus voidaan järjestää myös videotulkkauksena, jolloin tulkki saa käytettäväkseen puheen lisäksi myös muita keinoja viestin tulkkaamiseen. Videotulkkaus on nykyaikaisilla järjestelmillä yhtä helppo toteuttaa kuin esimerkiksi konferenssipuhelu, joten tätäkin yhteydenpitomuotoa kannattaa harkita.